Nederlands
Deutsch

Vacatures

Functie

boormachinist en graafmachinist

Referentie

RT06

Werkgeveromschrijving

Onze klant heeft al meer dan 25 jaar de kennis in huis om trillingvrije ingebrachte (mortel)schroefpalen te produceren. Zij produceren en leveren voor diverse projecten zoals bedrijfspanden, woning- en winkelbouw. Omdat de modernste technieken worden gebruikt en men een zeer geavanceerd eigen machinepark heeft, leveren zij het best mogelijke eindresultaat.

Plaats

Gelderland, Brabant en Limburg

Functieomschrijving

Van de boormachinist wordt verwacht hij/zij ruime werkervaring heeft met de bediening van grondboor-installaties, het dagelijkse onderhoud van de machine verzorgt en uiteraard alle veiligheidsmaatregelen in acht neemt.

 

Van de graafmachinist wordt verwacht dat hij/zij ruime werkervaring heeft met de bediening van een graafmachine (8 tot 13 ton), ervaring heeft met het stellen van bewapening en planmatige hoogte kan inbouwen, het dagelijkse onderhoud van de machine verzorgt en uiteraard alle veiligheidsmaatregelen in acht neemt.

Ervaring

min. 5 jaar

Functie-eisen

Boormachinist en graafmachinst: Je het ruime werkervaring in de funderingsmarkt, je bent in bezit van relevante beroepsopleidingen en certificaten zoals onder andere TCVT en VCA, bij voorkeur in bezit van rijbewijs C/E, je kunt gestructureerd werken en hebt goede communicatieve vaardigheid. Je hebt een hoog verantwoordelijkheids- en kwaliteitsbesef. Indien gevraagd ben je ook bereid en capabel om monteurswerk uit te voeren.

Je functioneert zowel zelfstandig als in een team goed.

Arbeidsvoorwaarden

beloning volgens CAO

Contactpersoon

Voor meer info Ramon:  024 - 38 16 550

Type

Fulltime

Dienstverband

Vast

Provincie

Gelderland, Noord-brabant, Limburg

Branche

Bouw


Zoek vacature

Trefwoord
Branche
Provincie
 

Laatste nieuws

19.01.2017
Bergland ook op de Open Dag ROC Automotive College Nieuwegein

Op zaterdag 28 januari is er weer een Open Dag op het Automotive College in Nieuwegein. Een mooie ka


Laatste tweet